Ganløse Revyen 2012

Vi er stolte over at kunne præsentere årets revyhold på Ganløse Revyen 2012. Det bliver til et skønt gensyn til 3 af de medvirkende og et stort velkommen til 2 nye ansigter på vores revyscene. Vi gentager succesen fra sidste år og byder igen velkommen til Rikke Buch Bendtsen. Rikke kan skrive musical performer, skuespillerinde, sanger, entertainer og danser på sit visitkort. Rikke kan stort set alt indenfor underholdning og er derfor også en meget efterspurgt pige rundt omkring på de danske scener. Rikke har lavet musicals, shows og var/er den éne halvdel af popgruppen Discofil. Rikke har siden sidste års revy medvirket i genopsætningen af Mamma Mia & medvirker i foråret 2012 i vinterrevyen ” Schou-Tur ” i Herning. Vi er glade for at Rikke endnu engang vil holde ”sommerferie” i Ganløse Revyen.

Et stort velkommen til den éne af de to nye ansigter i vores revy. Skuespiller, Kim Brandt. Kim er dog bestemt ikke ny i den danske underholdnings branche, men har nu igennem flere år medvirket i f.eks. The Producers, Chess, Beaunty & the Beast, Rottefælde revyen og mange flere. Kim er et stort talent, så glæd Dem til at opleve ham hos os.

Den anden nye skuespiller som vi skal byde meget velkommen er, Lars Hjøllund. Lars har medvirket Dyveke, Skatteøen, 2900 Happyness, Lærkevej og ikke mindst Mamma Mia. Glæd Dem til og opleve Lars på vores lille revyscene.

Som den sidste skuespiller er vi stolte over igen at kunne præsentere skuespillerinden Ulla Jessen. Ulla har været med i Ganløse Revyen siden starten i 2002, og det var faktisk Ulla som var med til og starte revyen. Ulla har medvirket i Ganløse Revyen i 8 år, og sidste år kom hun tilbage til os, med stor succes. Ulla har stået på en hver scene i Danmark og har i mere end 40 år underholdt rundt omkring i Danmark, hvilket hun også fik et stort skulderklap for sidste år, da hun ved revyernes revy, blev kåret til ” Årets Æreskunstner 2011”.

Igen i år medvirker vores revyorkester med Kapelmester Mickey Holm-Pless i spidsen. Mickey har været med i Ganløse Revyen siden revyens spæde start, og har igennem årene sat et stort fingeraftryk i den danske underholdnings branche og ikke mindst revy Danmark. Mickey har tre gange været nomineret til ” Årets Revykomponist ”, og i 2007 & 2011 modtog han prisen som ” Årets Revykomponist ”. Så også musikken er igen i år i sikre hænder. Revyens instruktør er Michel Castenholt og koreografien er lagt i hænderne på Silas Holst (vinder af Vild Med Dans 2011). Kære publikum vi glæder os til og byde Dem velkommen til endnu en revysommer fra den 18 Juni – 11 August på Ganløse Kro.

Sponsor: Revy Danmark.

Presseomtale: Frederiksborg Amts Avis

Du kan allerede nu bestille dine billetter til Ganløse Revyen

  1. […] Læs meget mere om Ganløse Revyen 2012 her […]

Skriv en hilsen