Ved Ganløse Revyen 2019 er menuerne følgende

Onsdag:
Flæskesteg med dagens grønt, kartofler, sauce og surt.

Torsdag – lørdag:
Carverybuffet bestående af rosastegt kalv, marineret nakkefilet af kød fra Grambogård.
Dertil serveres to slags kartofler, to slags sauce, samt en stor salatbuffet og hjemmebagt brød.

Forpremiererne:
Marineret nakkefilet af kød fra Grambogård, dertil serveres 2 slags kartofler, 2 slags sauce, salat buffet.

Eftermiddages forestillingen:
Stort kold bord med min. 16 retter inkl. lunt.

Finaleforestillingen:
Carverybuffet bestående af rosastegt kalv, marineret nakkefilet af kød fra Grambogård.
Dertil serveres to slags kartofler, to slags sauce, samt en stor salatbuffet og hjemmebagt brød.
Plus natmad

 

 


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din indbakke


Ved at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro samt vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplsyninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!