Ved Ganløse Revyen 2017 er menuerne følgende

Forpremiererne d. 14. og 15. juni:
Marineret nakkefilet af kød fra Grambogård, dertil serveres 2 slags kartofler, 2 slags sauce, salat buffet.

Eftermiddages forestillingen d. 27. juni kl 12.:
Stegt Flæsk med persillesauce, hvide kartofler og kroens hjemmelavede rødbeder.

Onsdag:
Stegt Flæsk på buffet med persillesauce, hvide kartofler og kroens hjemmelavede rødbeder.

Torsdag og fredag:
Carverybuffet bestående af rosastegt kalv, marineret nakkefilet af kød fra Grambogård.
Dertil serveres to slags kartofler, to slags sauce, samt en stor salatbuffet og hjemmebagt brød.

 

 


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din indbakke


Ved at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro og vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplsyninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!