Randi Winther Ganløse Revyen 2017 Randi Winther
Har mange års erfaring inde for både som skuespiller og sanger. Hun har medvirket i adskillige revyer, som Rottefælde Revy, Gillelejerevyen og Kolding Sommerrevy og ikke mindst var hun med i Ganløse Revyen 2016. Men hun er også kendt for sine teaterroller på teatre som Det Ny Teater, Østre Gasværk,  Århus Teater  m.fl. hvor hun har medvirket i forestillinger som The Sound of Music, Evita, Les Misérables og Annie.
Så Randi kommer med en stor portion erfaring og en fantastisk sangstemme.
liselotte krogager Ganløse Revyen 2017 Liselotte Krogager
Liselotte er mest kendt fra teateret, hvor hun blandt andet er kvinden bag en række anmelderroste kaberater, som “Længe leve Liva”, “Hej Lily!” og “Sønck en gang”, som vi har haft fornøjelsen af på Ganløse Kro. Men Liselotte er også erfaren på revyscenen fra blandt andet Rottefælderevyen, Vildbjerg Revyen og Hurup Revyen. Liselotte kommer med en fanatisk stemme, en stor portion humor og er en dygtig fortolker.
 Carsten Svendsen Ganløse Revyen 2017 Carsten Svendsen
Har efterhånd etableret sig som et stort talent på de danske scener. Han modtog i 2016 legatet “Årets Skuespiller Nordjylland” og har 2009 modtaget en Reumert talentpris. Carsten spiller på flere af de store scener i Danmark, som Aalborg Teater, Nørrebro Teater, Aarhus Teater og De Ny Teater.
Carsten kommer til Ganløse Revyen med en stor portion energi, et komisk talent og en fantastisk stemme.
 Michael Sunding Ganløse Kapelmester Revyen 2017 Michael Sunding
Årets kapelmester er Michael Sunding, som er en meget erfaren musiker. Udover han har været med i et stort antal teaterproduktioner, som kapelmester, så har han også med navne som Dr. Hook, Etta Cameron og Billy Cross. Foruden at være en fantastisk dygtig pianist, komponist og sangskriver, så er Michael også en dygtig sanger.
Finn Poulsen Bassist Ganløse Revyen 2017 Finn Poulsen
Finn Poulsen er årets bassist, men er lige så fabelagtig med en guitar og mundharmonika. Finn har været kapelmester på blandt andet Odense Teater og på turne med Venter på Far. Finn er en meget brugt musiker og er med på et hav af indspilninger på cd, film- og tv-produktioner, udover sine sin medvirken i forskellige forestillinger.
Jan Hertz
Jan er mest kendt som instruktør, men har selv spillet mange roller både på scenen og i film. Jan var også instruktør på Ganløse Revyen 2016. Jan Hertz er en meget benyttet instruktør både i Danmark og Sverige. Han har instrueret mere end 30 revyer og et utal af forestillinger, som Spillemand på en tagryg, Miss Saigon, My Fair Lady, Cabaret, Sommer i Tyrol og mange flere. Jan er oprindelig uddannet på Århus Teaters Elevskole og har læst Teatervidenskab og Retorik på Københavns Universitet.

 • Bente Søborg Bahnsen says:

  Jeg har skrevet en revysang, om dating, og vil høre om I er interesserede …
  Jeg vil gerne sende lydfil og tekstark med akkorder, men ved ikke hvilken mailadresse jeg skal sende til.
  Mange hilsner Bente

  • Jesper says:

   Hej Bente

   Det lyder bestemt interessant.
   Vi modtager mange revynumre hvert år. Men hvis du sender det til mail@ganlosekro.dk, så sørger vi for det kommer frem til Jan Hertz, så er året instruktør.

   Med venlig hilsen
   Jesper
   Webmaster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *