Camille-Cathrine Rommedahl Ganloese Revyen 2018 Camille-Cathrine Rommedahl
Camille-Cathrine er uddannet musicalskuespiller. Og selvom de fleste nok kender hende fra film og tv-serier, som f.eks. Partiets Mand, Max Pinlig 2 og Sjit Happens, så er det mest på teateret hun slår sine folder. Hun har siden 2010 næsten været fast inventar på Det Ny Teater, hvor hun har medvirked i forestillinger som Anythings Goes, Jekkyll and Hyde, Beauty and The Beast, Crazy for You og mange flere.

Liselotte Krogager Ganløse Revyen 2018 Liselotte Krogager
Var med i Ganløse Revyen 2017. Og vi er superglade for, at hun sagde ja igen.
Liselotte er mest kendt fra teateret, hvor hun blandt andet er kvinden bag en række anmelderroste kaberater, som “Længe leve Liva”, “Hej Lily!” og “Sønck en gang”, som vi har haft fornøjelsen af på Ganløse Kro. Men Liselotte er også erfaren på revyscenen fra blandt andet Rottefælderevyen, Vildbjerg Revyen og Hurup Revyen. Liselotte kommer med en fanatisk stemme, en stor portion humor og er en dygtig fortolker.

 Martin Knudsen Ganløse Revyen 2018 Martin Knudsen
Martin Knudsen er et kendt ansigt på scenen i Ganløse. Der er den ene halvdel af duoen Stine og Martin, som har underholdt os til Grisefest, Oktoberfest og Julefrokoster.
Men Martin er meget mere end det. Ud over han er en fantastisk sanger, som kan opleves både solo, og sammen med bland andet Kirsten Siggaard, så har han også stået på scenen i flere revyer og shows. Man har kunne opleve Martin i Skagen Revyen, Tivoli Cabaret, Grøften Show og Dinner & SHOW flere steder i landet.

  Søren Sebber
Året kapelmester Søren Sebber er en garvet musiker, komponist og kapelmester. Udover sine egne udgivelser, så har han været stor bidragsyder til andres.
Der udover har han været med i Dean Michael Show med Michael Carøe, Kapelmester for Amin Jensen, medvirket i orkesteret til Dansk Melodi Grand Prix. Og inden for meget kort tid kan man opleve ham på Kroen sammen med Lune Carlsen, som han optræder i hele landet med.
Men sommeren 2018 finder man ham på Ganløse Kro

Michel Castenholt
Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at Michel Castenholt har sagt ja til endnu engang at instruere Ganløse Revyen. Vi har tidligere haft den store fornøjelse at have Michel som instruktør på revyen, nemlig i perioden 2011 – 2014.
Vi, anmelderne og publikum holder meget af Michels fantastiske humor, som man har kunnet opleve rundt omkring i det danske revylandskab både som instruktør og skuespiller. Sidste år tog han dog en afstikker fra revy-genren, idet har turnerede rundt i hele landet med Søren Østergaard i Zirkus Nemo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle nyheder direkte i din indbakke


Ved at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro samt vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplsyninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!