Take away

 

TAKE AWAY

Afhentes mellem kl. 17 – 18.

Dagens ret
Uge 23 (1. – 7. juni)
Mandag: Lukket
Tirsdag: (Ingen take away)
Onsdag: Høns i asparges med hvide kartofler
Torsdag: Krebinetter med stuvede grønærter og hvide kartofler
Fredag: Rosa stegt kalvesteg med grøntsager, pommes rösti og bearnaise sauce
Lørdag: Paprikagryde med ris
Søndag: Klassisk gammeldags oksesteg med hvide kartofler, bønner, glaserede løg, sauce og peberrodssalat

Uge 24 (8. – 14. maj)
Onsdag: Boller i karry med ris
Torsdag: Biksemad med bearnaise sauce, rugbrød og hjemmesyltede rødbeder
Fredag: Paneret kotelet med grøntsager, hvide kartofler, sauce og surt

Uge 25 (15. – 21. maj)
Onsdag: Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, surt og sauce
Torsdag: Grydestegt kylling med hvide kartofler, sauce og mormor salat
Fredag: Ribbensteg med rødkål, hvide kartofler og sauce

Uge 26 (22. – 28. maj)
Onsdag: Frikadeller med grøntsager, hvide kartofler, sauce og surt
Torsdag: Pande stegt rødspætte filet med persillesauce og hvide kartofler
Fredag: Mørbrad bøf med bløde løg, hvide kartofler, flødesauce og surt

kr. 99,-

På grund af stigende miljøomkostninger pålægger vi 6 kr. pr person ved mad ud af huset.

[]
1 Step 1

Bestil Take  Away

Her under kan du bestille take away.
Afhentningen kan ske mellem kl. 17 - 18

Dagens ret

Dagens ret for afhentningsdagen. kr. 99,-

Afhentnings tidspunkt

Tidankomst
access_time

På grund af stigende miljøomkostninger pålægger vi 6 kr. pr person ved mad ud af huset.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right