Gæstebog

Vi er altid glade for en hilsen fra vores gæster. Så du er velkommen til at skrive i vores gæstebog.

 • Christer Rasmussen says:

  Hej Dan & Erik

  Mange Tak for sidst, til den sidste Revy aften. Det var jo skæg og ballade, som altid, den sidste revyaften, det er bare så sjov og dejligt og igen så var det jo en god revy og en god servering og altid et dejligt personale, som i har, man føler sig altid så velkommen og taget godt om, og det er jo dejligt at vide når man har gæster med, så vi kommer igen og igen og igen, men det ved i jo godt, for det har vi altid gjort, så det kan jo godt være, at vi sponsorere revyen igen til næste år.

  Kærlig hilsen og hav det godt til vi ses igen.

  Christer Rasmussen
  Tømrer- & Snedkermester

 • Alice Isgreen says:

  Hej Dan og Erik
  Det er altid dejligt at komme på kroen, der er altid et dejligt personale og man føler sig velkommen.
  Revyen i år var bare super måske en af de bedste, vi har jo set alle og bliver ved med det fremove, glæder os allerrede til næste år. Mange hilsner og på gensyn om ikke før så til oktober festen.
  Alice Isgreen

 • efter vi har set flere af revyerne gennem årene og altid har nydt det syntes vi at vore middagsvenner også skulle se og opleve jeres kro til en gang stegt flæsk og persilesovs. det var en stor succes og de skyndte sig at bestille næste besøg der skal være monrad aften. mange hilsner og tak for gode oplevelser

 • John & Grethe says:

  Hej Dan.
  I 2006 holdt jeg min 60 års fødselsdag.
  I år har Grethe&Jeg holdt vores bryllup- været til Oktoberfest og holdt mortensaften. Hver gang med en uovertruffen middag og helt igennem en super betjening. Vi kan kun sige på gensyn.
  Kærlig hilsen
  Grethe&John

 • Hej Dan & Erik

  Mange Tak for en forrygende God aften igen igen,
  God mad
  God underholdning
  Dejligt personale
  En vellykket aften som sædvanlig når man gæster Jer, dejligt og altid rart når man har gæstr med, man ved altid at det fungerer i top.

  Kærlig hilsen Christer Rasmussen
  Vi ses snart igen.

 • August Larsen says:

  JEG ELSKER JERES FLÆSK, DET GØR MIG VILD!

 • Ingrid Erlund says:

  4. marts 2013
  Hej Dan og Erik!
  Tusind tak for en vidunderlig dag med Jan Schou og dejlige kunstnere.
  Vi ses til revyen.
  Kærlig hilsen
  Ingrid med veninder

 • Eva Knudsen says:

  Tusind tak for en fantastisk revy. Maden og betjeningen var også i top. Vi kommer selvfølgelig igen til næste år. Mange hilsener Eva Knudsen

 • lilian nielsen says:

  hej,til alle der var på job i lørdags,vi syntes det var en super aften ,med rigtig god revy og supermad,et eneste minus er den dårlige argustik som er i salen under spisningen ,det fungerer finyt under revyen ,det talte vi med flere om den aften ,men ellers super hyggeligt og vi kommer snart igen lilian.

 • torben james jensen says:

  Tak for en god aften, med god mad og god underholdning. I 2014 må der være en revybus efter forestillingen – men ellers mange tak.

 • olle says:

  jeg savner jer hilsen olle

 • Hej der.

  Vi vil gerne sige tak for endnu et brag af en julefest.
  Helt fantastisk arrangement.
  Vi glæder os allerede til næste år.

  https://vimeo.com/82497213

  mange hilsner
  Møllevej

 • Anne Carlsson says:

  Alle på Ganløse Kro får hermed en stor tak og mange roser for den velsmagende og velserviceret julefrokost vi nød hos jer d. 26 december. Alt fungerede tip top trods de mange gæster. Vi havde inviteret vores familie (15) stk og alle var glade og tilfredse.
  Venlig hilsen, godt nytår og på gensyn.
  Jens og Anne Carlsson
  Rødovre.

 • Kirsten Sørensen says:

  Vi har fået så meget god respons fra gæsterne ved min Svigermors 85 års fødselsdag holdt på Ganløse Kro d. 26. april: “fantastiks lækker frokostbuffet, god stemning og ikke mindst utrolig god servicering fra vores tjener Lone”.

  Mange venlige hilsner
  Kirsten Sørensen

 • Tina Gørtz says:

  Hej med jer

  I skal have tusind, tusind tak for et fantastisk arrangement til min fødselsdag d. 31. maj 2014. Festen blev meget bedre end jeg havde forestillet mig og turde håbe på.
  Jeg har fået rigtig mange tilbagemeldinger, hvor mine gæster roser den dejlige mad, den fantastiske og opmærksomme betjening, de utrolig smukke blomster og de hyggelige lokaler. Og jeg kan kun være enig.

  Mange hilsner og bestemt på gensyn
  Tina Gørtz

  • Fra Bjarne Petersen. says:

   Ganløse kro formår at sætte en god stemning, med diverse sjove mennesker der bevæger sig rundt i hurtigt tempo. Vi har det altid godt når Vi går derfra i sommernatten. Mange dejlige hilsener fra os her ..

 • Jette Kirsmeier says:

  Hej
  Tak for en super hyggelig og sjov revy
  i går onsdag d 25/6 2014
  det er altid så hjemligt og hyggelig på jeres kro
  venlig hilsen Jette kirsmier

 • Alice Isgreen says:

  Endnu en gang en supper revy, vi havde alle 8 en dejlig aften som altid. vi ses
  Alice Isgreen

 • Jan og Alice kronholm says:

  Det er bare altid så godt og hyggeligt, at besøge jeres dejlige kro.
  Vi har holdt min mands 60 års fødselsdags fest hos jer.
  Alt i top, god mad, betjening og hyggelig atmosfære

 • M&M says:

  Hej Dan og Erik

  Det er tirsdag d.17.02.2015 kl. ca 21. Vi sidder og ser et program på kanal 3, hvor Ganløse Kro er med på. Vi bor ikke så lang væk fra jeres restaurant, men har desværre aldrig været der og spise endnu. Vi synes rigtig godt om jeres koncept/holdning til mad og maden ser rigtig godt ud, priser på jeres menu er også fornuftige. Sammenlign med de andre på programmet- er I helt sikkert vores favoritte. Vi kommer helt sikket snarest hos jer og få en ORDENLIG måltid 🙂

 • Grete Falck says:

  Tak til Dan og Ganløse Kro for en helt igennem vellykket Guldbryllups fest d.11-04-15 . Alt klappede med god mad og fin betjening . Mvh . Grete og Orla Falck

 • Frank Andersen says:

  Var til en rigtig god revy i går (30/7-15) – og med god mad også.
  Desværre blev aftenen meget skæmmet af at der var fyldt alt for mange mennesker i salen – det er IKKE rart når man skal spise på skift, og med albuerne klemt helt ind. Der burde reduceres med 10-15% publikum for at få bare rimelig plads.
  Også stærkt generende at man som par placeres overfor hinanden – hvilket umuliggør samtale overhovedet på grund af det voldsomme lydtryk i salen under spisningen. Par bør placeres ved siden af hinanden, og evt. fortrinsvis ved midterbordet, sådan at hver andet par ikke har helt umuligt ved at se scenen.

  Plads til forbedring!

  • Jesper says:

   Hej Frank
   Mange tak for dit input. Lad mig starte med at sige, at hvis vores gæster beder om at sidde ved siden af hinanden, så forsøger vi altid at opfylde det. Men de fleste vil helst sidde over for hinanden, så derfor sætter vi par over for hinanden som udgangspunkt.
   Vi har i revyens 13 årige historie forsøgt mange forskellige opstillinger, for at give de bedste muligheder for alle. Og vi har i år indkøbt nye stole, så alle sidder bedre. Og det er denne opstilling som fungerer bedst, så den bruger vi også til vores andre arrangementer, som Oktoberfest, Grisefest og Julefrokost.
   Hvor mange mennesker der er i salen er simpelthen et spørgsmål om økonomi. Vi må faktisk have mange flere mennesker i salen, men har valgt ikke at have det. Men vi er nødt til at have økonomien til at hænge sammen også.
   Jeg er ked af, at dette har slået et skår i din oplevelse af revyen. Men håber trods alt at i hyggede jer.

   Med venlig hilsen
   Jesper
   Webmaster

 • torben wæhr says:

  vi vil gerne herved takke ALLE på Kroen –
  der i går, søndag den 2. august , var med til at gøre den runde dag til en dejlig festlig oplevelse fra vi kom og til vi gik. – dejlig mad og en super sød betjening. Sol ude og inde – TUSIND TAK –
  I lovede os – og gav os en fuldendt dag.
  de kærligste hilsner fra Lise og Torben

 • Henrik Gibo says:

  Hej Ganløse Kro.

  Jeg nyder at komme hos jer, spise jeres mad og drikke jeres øl.

  Vi ses snart igen 🙂

  Hilsen Gibo

 • Niels Jørgen Bantz says:

  Hej Ganløse Kro.
  Tusind tak for et super frokostarrangement den 5. marts i forbindelse med min 70. års fødseldagsfest.
  En stor tak til Caroline og Knud for den gode service, I
  tog jer virkelig godt af vore gæster, tusind tak!
  En stor tak til Claus og Kennet for jeres altid gode mad.
  Alle vore gæster roste maden.
  Mange kærlige hilsner Niels Jørgen og Jytte

  • Arne says:

   Det var bare så hyggeligt

 • Henning Kjær says:

  Vi var i går (den 06.02.2018) på kroen til stegt flæsk med persillesovs. Maden var dejlig/kunne ikke være bedre og betjeningen var den bedste jeg har oplevet når der er så mange gæster der skal betjenes. 🙂

 • Linda says:

  Den 20. marts 2018
  Er lige kommet hjem og er ved at slå mave ovenpå en dejlig gang flæsk og for mit vedkommende et super lækkert stjerneskud.
  Endnu engang dejlig mad og super atmosfære
  Glæder os til at komme igen.

  Johnny og Linda

 • lissi m j Sørensen says:

  Tak for en hyggelig aften med Bakkens Syngepiger og som sædvanlig-rigtig god mad.

 • Don Nelson says:

  Hej,
  I am an American who lived in Ganlose in 1980 as an exchange student. I lived at Vestergervej 21 with Per and Vivi Knudsen. I have many fond memories of the Kro. We came in to the bar frequently for Carlsbergs (mmmmm!) and played billiards. I also ate in the restaurant several times and remember the good food as I was a friend of the cook at the time, Toni Du was his name, I believe. It is good to see the Kro is alive and well! Skol!!
  Best Wishes,
  Don Nelson
  Gardnerville, Nevada, USA

 • Monna Hjermind says:

  tusind tak til jer alle på Ganløse kro i går

  jeg var så heldig at holde min runde dag oppe hos jer, tak for super dejlig mag en rigtig hyggelig tjener Jan mine børnebørn vil sent glemme dig 🙂

  så skønt i har fået nogle møbler i haven som vi brugte flittigt i går når der skulle slå mave inden næste omgang.
  bedste hilsner
  Monna

 • Jan Olsen says:

  Vi har i dag Lørdag d. 14/07-2018 været på Ganløse kro. vi var 5 voksne som bare fik den bedste og lækreste mad, endviderevi bare sige at servicen var mere end optimal, snyd ikke jer for denne oplevelse, madsen har bare fået kæmpe hop fremad med de nye ejere t

 • jan knudsen says:

  Har aldrig fået så godt mad som jeg fik oppe ved jer, det er ihvertfald ikke sidste gang jeg kommer der! kan kun anbefale det til folk som gerne have det bedste mad.

 • Simpelthen det bedste flæsk i miles omkreds, kan klart anbefales og vi kommer med garanti igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.