Kro Bryllup på Ganløse Kro

Festsal klar til bryllup

Festsal klar til bryllup

Ganløse kro kan rumme bryllupper fra 12 – 110 mennesker i vores smukke lokaler. Og vi kan selvfølgelig også stå for bryllupsreceptionen enten i vores dejlige havestue eller, hvis det er et sommerbryllup, i vores hyggelige kro have. På den perfekte bryllupsdag skal man ikke tænke på praktiske ting, derfor kan vi stå for alt lige fra dekoration og musik til bryllupskage og hjemtransport. Og vi overlader ikke noget til tilfældighederne til et kro bryllup eller noget anden fest.

Maden er vigtig til et kro bryllup og vores køkken kan lave alt fra traditionel kro mad til dansk gourmet med et touch af Frankrig. Og vores hyggelige personale vil kræse om gæsterne fra start til slut. Læs mere om vores menuforslag til kro bryllup under ”Selskaber” eller i vores online selskabsbrochure.

Så hvis i går i bryllups planer, så ring til os og lad os finde ud af, hvordan jeres kro bryllup skal være. Og kig forbi og se vores dejlige selskabslokaler eller kig ind på siden lokaler

Her på Ganløse Kro vil vi få jeres drøm om et romantisk kro bryllup til at gå i opfyldelse.

opdækning til Kro bryllup

opdækning til Kro bryllup

 

Vores lokaler kan selvfølgelig bruges til andre fester end Kro bryllupper. Enhver festlig lejlighed, som fødselsdag, konfirmation, firmafester og lignede vil få samme hyggelige behandling som et kro bryllup.

 

Simpel borddekoration til bryllup

Simpel borddekoration til bryllup