Ved Ganløse Revyen 2019 er menuerne følgende

Onsdag:
Flæskesteg med dagens grønt, kartofler, sauce og surt.

Torsdag – lørdag:
Carverybuffet bestående af rosastegt kalv, marineret nakkefilet.
Dertil serveres to slags kartofler, to slags sauce, samt en stor salatbuffet og hjemmebagt brød.

Forpremiererne:
Marineret nakkefilet, dertil serveres 2 slags kartofler, 2 slags sauce, salat buffet.

Eftermiddages forestillingen:
Stort kold bord med min. 16 retter inkl. lunt.

Finaleforestillingen:
Carverybuffet bestående af rosastegt kalv, marineret nakkefilet.
Dertil serveres to slags kartofler, to slags sauce, samt en stor salatbuffet og hjemmebagt brød.
Plus natmad.

 

 


Vind gavekort

til Det Store Kolde Bord
for to personer

Vi trækker lod, blandt alle vores nyhedsbrev-modtagere, om et gavekort til det store kolde bord for to personer på Ganløse Kro.
Vi trækker vinderen den 1. september 2019. Vinderen får direkte besked på mail.



Ved at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro samt vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplysninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!