Oktoberfest

Oktoberfest på Ganløse KroSom en fast tradition på Ganløse Kro, holder vi hvert år Oktoberfest. Det sker efter helt klassisk oktoberfest traditioner, med frisktappet øl fra hanen, fællessang, konkurrencer, underholdning og udklædt personale. Så der er altid den helt rette oktoberfeststemning, når vi inviterer inden for til oktoberfest.
Og selvfølgelig er hele kroen også pyntet op til oktoberfest. Intet er overladt til tilfældighederne.

Til Oktoberfesterne serverer vi selvfølgelig en klassisk Oktoberfest buffet, hvor du selvfølgelig finder pølser, gris og kål. Men vi har selvfølgelig også meget andet, så dem der ikke er til den tyske cuisine også får rigeligt at spise.

Vi har altid forskellige danske kunstner til at underholde til Oktoberfesten og så bliver der spillet op til dans bagefter, så man kan opbygge en god tørst. Og der er mulighed for at købe drikkearmbånd, så man har fri bar under hele festen.

Oktoberfesterne i 2016 bliver afholdt 1. og 8. oktober kl 18.30
prisen er inkl. buffet og underholdning, kr. 450,-

Underholdning til Oktoberfest 2016

Underholdningen til Oktober 2016 står de fantastiske Stine Bruun & Martin Knudsen for, med hele deres persongalleri af sjove typer. Stine & Martin er kendt for at sætte gang i hver en fest og få folk til at græde af grin, med deres nærværende og underholdende optræden.

Martin og Stine klar til Oktoberfest 2016 på Ganløse Kro

Drikkearmbånd:
Øl, vin og vand kr. 325,-
Øl, vin, vand og spiritus kr. 425,-