Liselotte Krogager Liselotte Krogager
Vi er superglade for at Liselotte har sagt ja igen – men denne gang har hun også sagt ja til at instruerer Ganløse Revyen.Sidste år fejrede hun sit 40års revyjubilæum på Ganløse Revyen, hvor hun også var nomineret til Årets Dich ved Revyernes Revy.Udover at have stået på revyscenen i mange år, så har hun også instrueret mange af dem. Hun har lovet os at Ganløse Revyen 2019 bliver folkelig og sjov – og så skal den være musikalsk. Men derfor må publikum gerne få en lille overraskelse med hjem.
Martin Knudsen Martin Knudsen
Martin Knudsen er et kendt ansigt på scenen i Ganløse. Han er den ene halvdel af duoen Stine og Martin, som har underholdt os til Grisefest, Oktoberfest og Julefrokoster. Og sidste år stod han for første gang på scenen i Ganløse Revyen.Ud over han er en fantastisk sanger, som kan opleves både solo, og sammen med bland andet Kirsten Siggaard, så har han også stået på scenen i flere revyer og shows. Man har kunnet opleve Martin i Skagen Revyen, Tivoli Cabaret, Grøften Show og Dinner & SHOW flere steder i landet.
Kim Hammelsvang
Kim er et nyt ansigt på Ganløse Revyens scene. Men han er bestemt ikke et nyt ansigt i den danske revy og teater verden.
Han har været den gennemgående skuespiller i Kerteminderevyen igennem 9 år.Men man har også set ham på de store teatre som Det Ny Teater, Odense Teater og Folketeateret. Mange vil sikkert genkende ham fra tv-serierne Forbrydelsen og Dobbeltgænger.Vi er glade for at byde Kim velkommen på vores lille scene.
Christian Berg
Året kapelmester, Christian Berg, er uddannet sanger og dirigent på Det kongelige Danske Musikkonservatorium. Han er det andet nye ansigt på Ganløse Revyen 2019.Christian er en fantastisk dygtig orkesterleder, og ikke mindst, en lige så dygtig sanger og skuespiller, hvor man ofte kan se ham på Det Ny Teaters scene.Vi er glade for han sagde ja til at være vores kapelmester.
Josef Aarskov
Musikeren Josef Aarskov, har været med i Ganløse Revyen flere gange, sidst i 2014. Ud over at være musiker kan Josef også skrive komponist, speaker og lyddesigner på sit visitkort, og har således også stået for backingtracks i årets revy. Vi er glade for at have ham tilbage i orkesteret igen.


Vind gavekort

til Det Store Kolde Bord
for to personer

Vi trækker lod, blandt alle vores nyhedsbrev-modtagere, om et gavekort til det store kolde bord for to personer på Ganløse Kro.
Vi trækker vinderen den 1. september 2019. Vinderen får direkte besked på mail.Ved at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro samt vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplysninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!