Instruktør:
Michel Castenholt

Kapelmester:
Josef Aarskov

Musiker:
Mathias Grove

 

Medvirkende:
Michael Hasselflug
Le Münster-Swendsen
Martine Levinsen
Daniel Lassen

Spilleperiode:
5. juni – 22. august

Priser:
389, – 549,-
inkl. menu

Michael Hasselflug

Er med i Ganløse Revyen for femte gang. Derudover har han medvirket i en masse film og tv-serie. Senest har man kunne se ham i den populære tv-serie Badehotellet. På revyscenen har man kunne møde ham i Bornholmerrevyen, Hjørring-Revyen, Nykøbing F. Revyen, Kolding Sommerrevy og mange mange flere.

Le Münster-Swendsen

Ud over at have medvirket i en lang række danske film og tv-serier, så er hun om noget et kendt ansigt på de danske revyscener. Her kan vi nævne Bornholms Sommerrevy, Gillelejerevyen, Køge-Revyen, Menstrup Revyen og Revyen i Helsingør.

Martine Levinsen

Martine er for mange nok et lidt ubeskrevet blad. Men lad dig ikke snyde af det. For hun har siden 2014 være at finde på mange af de store scener rundt omkring i Danmark, selvom hun først blev færdig uddannet skuespiller i 2018. Hun har været på Aalborg teater, Aarhus teater, Folketeateret, Riddersalen og mange flere.

Daniel Lassen

Han har været en stor del af den danske revyscene siden 2020. Mest som forfatter, men de sidste par år er han også med på scenen som skuespiller.  Han har sat sine spor på blandt andet Jægerspris Revyen, Grindsted Revyen, Sønderborg Sommer Revy og nu kommer så turen til Ganløse Revyen. Sidste år var han også med på vores scene, da han skrev et par af numrene til sidste år revy.

Josef Aarskov

Årets kapelmester er vores faste musiker Josef Aarskov, som er med for minimum 8. gang, efter hvad vi kan finde frem til. Og vi har alle gangene været imponeret over hans arrangementer og lyddesign, som er med til at gøre revyen levende og stor.

Mathias Grove

Er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium tilbage i 1994. Han har derefter været både Musiker, kapelmester og lavet musikarrangementer på en række revyer og forestillinger. Her kan jeg nævne Gillelejerevyen, 3250 Wellness, Harmoniens Revyperler og mange flere.

Sponsorer

Gå ikke glip af vores

Underholdning & Arrangementer

Cosiness

Cosiness

19. april kl. 18:30

Cosiness spiller op til en hyggelig dansefest med musik fra 60’erne og frem.

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, få du alle vores gode tilbud og oplevelser direkte på mail.

Mange hilsner
Jan

Mange tak for din tilmelding