Mikkel Moltke Hvilsom

Mikkel Moltke Hvilsom

Mikkel er om noget kendt for sine roller i musicals igennem de sidste 12 år, hvor du har kunnet se ham på alt fra Det Kgl. Teater til Nyborg Voldspil og ikke mindst på utallige turnéer rundt om i Danmark.

Nu skal han prøve kræfter med revygenren. Og vi er glade for, at han har sagt ja til Ganløse Revyen. Vi glæder os meget til hans sangtalent, hans høje humør og ikke mindst han hans fantastiske komiske talent i Ganløse Revyen 2023.

Cecilie Thiim

Cecilie Thiim

Cecilie er relativ ny på revyscenen. Hun fik sin revydebut i Menstrup Revyen i 2021, hvor hun også medvirkede i 2022. Og nu skal hun medvirke i Ganløse Revyen 2023.

Cecilie er uddannet musicalperformer fra Musicalakademiet. Så man har selvfølgelig kunnet møde hende på en række danske opsætninger. Lige fra Det Ny Teater til Hylddalen i Maribo og Fredericia Teater.

Udover sit store sang- og skuespiltalent, så er Cecilie også kendt for at have en fantastisk humor.

Kiki Brandt

Kiki Brandt

Kiki er uddannet operasanger. Og det har hun brugt som springbræt til en fantastisk karriere inden for opera, revy, musicals, kabaretter, koncerter inden for rock, pop, jazz og opera.

Du har blandt andet kunnet opleve Kiki i Rottefælden i Svendborg og Kerteminderevyen. Men vi er rigtig glade for at præsentere hende i Ganløse Revyen 2023, selvom hun er en meget efterspurgt kunstner. Og Kiki har så mange forskellige genrer at trække på, både inden for musik og teater, at hun er et fantastisk plus til årets revy.

Kim Brandt

Kim Brandt

Kim er ikke ukendt på hverken revyscenen eller på Ganløse Kro. Han har medvirket i Ganløse Revyen hele 4 gange fra 2012.

I 2018 blev han nomineret til Årets Mandlige Revyskuespiller på TV2 Charlie. Du har også kunnet møde ham på scenen i Rottefælden i Svendborg og i Rødvigrevyen. Men ellers er Kim kendt for sine mange roller i musicals på de danske teatre.

I år skal han både være skuespiller og instruktør på Ganløse Revyen, hvor vi er helt sikre på, at hans folkelige og energiske humor vil skinne igennem.

Mads Strandgaard

Mads Strandgaard

Mads er vores Kapelmester i år. En rolle som han er helt hjemmevant i. Han har været kapelmester, musiker, komponist, tekstforfatter og musikarrangør på flere revyer og teaterforestillinger.
Han har været med på Bornholmerrevyen, Dragsholmrevyen og Rødvig Revyen.

Derudover har han blandt andet spillet på Cafe Liva, Jytte Abildstrøms Teater, Folketeateret, Båd Teateret, Odsherred Teater og mange flere steder.

Så vi er superglade for at have så stor erfaring med på Ganløse Revyen.

Josef Aarskov

Josef Aarskov

Josef er endnu engang bag trommerne ved Ganløse Revyen 2023. Men han er meget mere en vores trommeslagere.

Josef er på alle mulige måder en multikunstner, når det kommer til lyd. Han laver arrangementer, backing tracks, lyddesign og speak på Ganløse Revyen.

Josef har været en del af Ganløse Revyen i en del år. Og selvom der er rift om hans viden og talent, så er vi utrolig taknemlige for at han har sagt ja til os igen.

Menu

Prisen på vores billetter er inklusiv menu, som serverers før revyen.

Der er mulighed for at tilkøbe dessert.

Cavery Buffet:
2 slags kød,
2 slags kartofler,
2 slags sauce,
samt stort salatbord.  

Sponsorer

Gå ikke glip af vores

Underholdning & Arrangementer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, få du alle vores gode tilbud og oplevelser direkte på mail.

Mange hilsner
Jan & Kenneth

Mange tak for din tilmelding