Menukort
Forretter
Stegeretter
Fiskeretter
Vegetarretter
Desserter
Frokost
Lørdage & søndage fra 12:00 – 16:00
Drikkevarer
VINE
Vi har et skiftene udvalg i både røde og hvide vine, samt mousserende vine og dessertvine.
Spørg tjeneren.
Øl & Vand
Fadøl, Pilsner & Classic
Alm.
Lille kr. 38,-
Mellem kr. 58,-
Stor kr. 88,-
Lux.
Lille kr. 43,-
Mellem kr. 68,-
Stor kr. 99,-
FUR øl
Ale, Bock, Hvede. Lager eller Renæssance
kr. 79,-
Sodavand
Lille kr. 38,-
Stor kr. 58,-
Spiritus
Almindelig
2 Cl. kr. 30,-
½ Flaske kr. 350,-
1/1 Flaske kr. 650,-
Lux.
2 Cl. kr 35,-
½ Flaske 450,-
1/1 Flaske kr. 750,-
Cognac Lux.
2 Cl. kr. 40,-
1/1 Flaske kr. 850,-
Kaffe & The
Kaffe eller The kr. 38,-
Irsk Kaffe kr. 58,-
Mexicansk Kaffe kr. 78,-
Varm Chokolade kr. 45,-
Petit Four, 3 stk kr. 39,-
Aperitif
Ganløse Special kr. 49,-
Kir kr. 49,-
Dry Martini kr. 59,-
Pimms kr. 49,-
Take away
Take away
Dagens Ret
Vi har dagens ret fra tirsdag – søndag, som kan bestilles til afhentning for kr. 99,-
Tirsdag 06. april. Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og hjemmelavede rødbeder
Onsdag 07. april. Stegt kalvelever med bløde løg/bacon, hvide kartofler, sauce og surt
Torsdag 08. april. Boller i karry med ris
Fredag 09. april. Mørbradbøf med bløde løg, hvide kartofler, fløde sauce og surt.
Lørdag 10. april. Rosa stegt kalvesteg med grøntsager, dagens kartoffel og sauce
Søndag 11. april. Gammeldags oksesteg, med brune og hvide kartofler, sødt, surt, waldorfsalat og sauce
Tirsdag 13. april. Stegt flæsk med hvide kartofler, persillesauce og hjemmelavede rødbeder
Onsdag 14. april. Lasagne med blandet salat
Torsdag 15. april. Brændende kærlighed med hjemmelavede rødbeder
Fredag 16. april. Krebinetter med stuvede ærter og gulerødder og hvide kartofler
Lørdag 17. april. Glaceret skinke med flødekartofler og salat
Søndag 18. april. Gammeldags oksesteg, med brune og hvide kartofler, sødt, surt, waldorfsalat og sauce
På grund af stigende miljøomkostninger pålægger vi 6 kr. pr person ved mad ud af huset.
Vi sælger også flaskeøl og vin på flaske.