Ganløse Revy 2020 aflyses

Årets udgave af Ganløse Revyen bliver aflyst. Det har Jan Bergmann og Kenneth Funch Molander sammen med revyholdet besluttet sig for. Grunden er corona
Tæppet bliver ikke trukket til side på Ganløse Kro i år for at gøre plads til holdet bag Ganløse Revyen. Sjov og spas må desværre trække sig tilbage på grund af den usikkerhed, som hele Corona situationen giver.

”Vi er så kede af det, og det er så uendelig trist. Vi har sådan glædet os til at give borgerne i Ganløse by, Egedal Kommune og folk fra resten af Sjælland en grundig omgang grin. Det er umådelig trist, specielt også fordi støtten til vores lille lokale revy i år er endnu større end sidste år, men vi tør simpelthen ikke,” siger Kenneth Funch Molander, der ejer Ganløse Kro sammen med Jan Bergmann.

De to kroejere skulle have stået i døren til premieren søndag den 14. juni og budt omkring 200 revygæster velkommen.
”Hele situationen angående Corona gør simpelthen, at det ikke er forsvarligt. Vi vil ikke udsætte hverken revyholdet eller gæsterne for den risiko, der er forbundet med at gennemføre årets revy, og det vigtigste er altså medarbejdernes og gæsternes sikkerhed. Samtidig er der stadig en meget stor uvished om, hvor mange personer der må forsamles. Bliver det sat op til 50 personer eller 100 personer, eller kommer vi helt op på 500 personer fra 11. maj – vi ved det ikke. Samtidig med det siger myndighederne, at antallet kan blive ændret løbende. Det gør det alt for usikkert for os,” siger Kenneth Funch Molander.

”Jeg vil ikke lægge skjul på, at det har været en særdeles svær beslutning at træffe. Og vi er kede af at skuffe vores revygæster og så sandelig også vores samarbejdspartnere. Disse fantastiske samarbejdspartnere, der har hjulpet os og gjort det muligt at skabe en revy, der bliver talt om i hele Danmark,” siger Jan Bergmann.
Tusind tak for støtten

De gæster, der allerede har købt billetter til årets revy, vil de komne dage få tilsendt et elektronisk gavekort til Ganløse Kro’s billetsystem.
”Dermed sikre vi, at vores gæster også kan bruge deres tilgodehavende på andre arrangementer. Og derudover vil jeg gerne sige en meget stor tak. Vi er så ydmyge og taknemmelige over, at så mange gæster støtter op omkring Ganløse Kro ved at benytte vores Take Away og håber, at lige så mange gæster vil støtte op omkring Ganløse Revyen ved at bibeholde deres gavekort og ikke bede om at få deres penge refunderet,” slutter Kenneth Funch Molander.

Planlægningen af Ganløse Revy 2021 er allerede i fuld gang.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger og udtalelser er du meget velkommen til at ringe til Kenneth Funch Molander på 4818 3001

Sponsorer til Ganløse Revyen 2020 - Carlsber, Flemming Franc - Catering Engros

 

Revy Danmark

 

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev
og få alle vores gode tilbud og oplevelser direkte på mail.

Mange hilsner
Jan & KennethVed at tilmelde dig Ganløse Kros nyhedsbrev, giver du tilladelse til, at vi kontakter dig via mail med general markedsføring, nyheder og tilbud for Ganløse Kro samt vores arrangementer.
Du kan til enhver tid framelde dig igen, eller ændre dine oplysninger.
Vi bruger Mailchimp.com som vores nyhedsmail udbyder. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre.
Tak for din tilmelding!