fbpx
4818 3001 mail@ganlosekro.dk
Ganløse Revyen 2022 plakat

Anmelderne siger

CPHCulture    5 stjerner

Morten Buckhøj 4 stjerner

Kulturkongen 5 stjerner

Jyllands-Posten 4 stjerner

SN.dk 4 stjerner

Out&About 5 stjerner

I SCENE 4 stjerner

Ungt Teaterblod 4 stjerner

Anne Karin Broberg

Anne Karin Broberg

I år kan vi byde Anne Karin Broberg velkommen tilbage til Ganløse Revyen. Hun er en af Danmarks bedste, sjoveste og dygtigste revyskuespillerinder, hvilket afstedkom at hun modtog prisen som årets revykunstner i 2018. I sommer optrådte hun som bakkesangerinde i Bakkens Hvile, men i år er det altså OS, der har fornøjelsen af hendes store komiske talent!

Sara Gadborg

Sara Gadborg er den nye sjove pige i klassen i forhold til at spille revy i Ganløse. Hun har medvirket i et utal af musicals – ’Mama Mia’, ’Mary Poppins’ og ’Den Lille Havfrue’ for blot at nævne nogle stykker, og i 2019 modtog hun prisen som årets musicalperformer for sin rolle i ’Ghost – the musical’. Udover at medvirke i musicals står Sara hvert år på scenen i Odense med sine selvskrevne komedier ’Knas i XXX’ – i år var det i ’Knas i oasen’!

Michael Hasselflug

Michael Hasselflug har spillet masser af revy og flere af gangene i Ganløse, og så har han medvirket i ikke mindre 12 tv-serier lige fra ’Taxa’ til ’Badehotellet’. Michael kan med sit komiske talent og til tider underspillede humor få en hel sal til at ligge flad af grin, og vi er oprigtigt glade for, at han har sagt ja til at være med igen i år.

Martin Knudsen

Martin Knudsen behøver måske ikke så meget præsentation, for mange af gæsterne på Ganløse Kro kender ham rigtig godt, dels for tidligere revyer heroppe, men i den grad også for Oktoberfester og Grisefester her på kroen, som han står for sammen med sin makker Stine. Når Martin er med i noget, så er der festgaranti.

Kapelmester Christian Dahlberg og musiker Josef Aarskov

Christian Dahlberg & Josef Aarskov

Til enhver god revy hører også god musik, og i år er den lagt i hænderne på kapelmester Christian Dahlberg og hans makker Josef Aarskov, der begge har stor erfaring inden for revygenren. Josef har vi haft fornøjelsen af flere gange, men det er første gang Christian medvirker i Ganløse Revyen

Koreograf Steffen Hulehøj

Steffen Hulehøj

Steffen kommer oprindelig fra Aarhus, men hans store passion for dansen bragte ham til Musicalakademiet i Fredericia, hvor han blev uddannet som musicalperformer i 2007.

Pga. sine indiskutable danseevner har Steffen efter endt uddannelse medvirket i et utal af musicals bl.a. The Phantom Of The Opera, Les Misérables, Mary Poppins, Mamma Mia, Aladdin, Evita, La Cage Aux Folles, Love Never Dies og Den Lille Havfrue.

Udover sit arbejde som danser, arbejder Steffen som koreograf og har bl.a. koreograferet Nykøbing F. Revyen og satiregruppen Platt-Form, og til sommer er det altså Ganløse Revyen, der har glæde af Steffens talent.

Michel Castenholt

For 6. gang er det Michel Castenholt, der står for instruktion, hvilket vi er rigtig glade for, for Michels holdning er den samme som vores – nemlig at revy skal være sjov, og at man skal gå derfra og føle at man virkelig har fået brugt lattermusklerne! I 2019 instruerede han Nykøbing F. Revyen, der blev kåret som årets revy.

Ganløse Revy 2022

Medvirkende:
ANNE KARIN BROBERG | SARA GADBORG  | MICHAEL HASSELFLUG | MARTIN KNUDSEN

Instruktion:
MICHEL CASTENHOLT

Kapelmester: CHRISTIAN DAHLBERG | Musiker: JOSEF AARSKOV

koreografi: STEFFEN HULEHØJ

spilleperiode:
onsdage – fredage
12. juni – 26. august

Priser fra 349,-

inklusiv menu

Menu:
Onsdage – flæskestegs menu.
torsdage & fredage – carvery bord.
Eftermiddage – Stort koldt bord.

Tak til vores hovedsponsor

Ganløse Revyen 2022 holdet

Året Revyavis er på gaden

Har du ikke fået Ganløse Revyen 2022 avisen i din postkasse, så kan du heldigvis læse den her 

Her kan du læse om stjernerne bag Ganløse Revyen 2022, lidt om kroen og ikke mindst om årets revy

Gå ikke glip af vores

Underholdning & Arrangementer

Ålegilde

Ålegilde

9. & 16. september fra kl 18:00

vi inviterer til vores årlige ålegilde

læs mere

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, få du alle vores gode tilbud og oplevelser direkte på mail.

Mange hilsner
Jan & Kenneth

Mange tak for din tilmelding