For at give dig de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Hvis du giver dit samtykke til disse teknologier, kan vi behandle data som f.eks. browsingadfærd eller unikke ID'er på dette websted. Hvis du ikke giver dit samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
hvilke retter serveres til den store påskefrokost? jeg har bestilt bord til lørdag d. 16. april med frokost.
på forhånd tak susanne
Hej Susanne
Jeg har lige kigget krofatters papir igennem.
Og jeg tæller 20+ retter, så det vil blive lidt omfattende at skrive dem alle her.
Men jeg kan sige at der 3 slag marinerede sild.
5 slags andre fiskeretter, som gravad laks, stegt rødspættefilet og rejer.
Der ud over er der hjemmelavet hønsesalat, lun leverpostej, lune frikadeller, tarteletter, ribbensteg og et ostefad.
Som du kan regne ud, så er det kun et udvalg af det vi serverer.
Med venlig hilsen
Jesper
Webmaster